We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ik zal mij even voorstellen! Mijn naam is Emma van Baalen 31 jaar. Ik zal een beetje vertellen over mijn achtergrond en wat ik momenteel doe. Ik ben afgestudeerd als springruiter aan NHB Deurne in 2015, in 2016 afgestudeerd HBO educatief management. En 2016 ook gestart als docent paardensport en -houderij waar ik nu nog steeds werkende ben. Ondertussen heb ik veel jonge paarden zadelmak gemaakt en opgeleid, veel uren aan privé lessen gegeven en leid ik de toekomst van de paardensector op. Sinds 2021 ook Jury voor het B/L dressuur.

De Skala van de africhting staat centraal in mijn lesgeven waarin ik altijd terug kom op de basis van het opleiden van je paard. In 2019 heb ik een personal trainer opleiding gedaan waarin ik opgeleid ben als functional trainer en health coach. Dit betekent dat ik naar gezondheid en de beweging van de ruiter of persoon kijk en kijk waar hier verbetering in ligt om zo goed mogelijk samen te kunnen werken met je paard. 

In 2022 heb ik de opleiding tot ruitervoorkeuren coach gedaan waarin ik vooral kijk naar je houding en zit en welke voorkeuren heb jij in het bewegen van je lichaam, maar ook het ontvangen van instructie. Zo kunnen wij goed samen werken.

Ik geef zowel dressuur als springles met een fijne rijtechnische onderbouwen en kijk naar jouw ruitervoorkeuren. Om je paard zo optimaal mogelijk te laten bewegen en te managen, behouden we inzicht in trainingsleer. Wil jij meer educatie en harmonie met je paard? Dan help ik je graag hier bij!

Wil je je paard getraind hebben? Hulp bij het zadelmak maken, doorrijden of het opleiden van je paard dan kan dat ook! 

Arnhem en omgeving
Utrecht en omgeving 

https://evb-equineservices.nl/

Groetjes en ik hoor graag van je,
Emma van Baalen!