We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop: Veelzijdige Allround Pony

Op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare pony die van alle markten thuis is? Maak kennis met onze fantastische allround pony die klaar staat om jouw partner te worden in allerlei disciplines, van dressuur en springen tot recreatief rijden en zelfs ponygames.

Naam: Chique de l’Otri
Ras: BWP
Leeftijd: 3 jaar
Hoogte: 1.46m

Beschrijving:

Onze allround pony is een ware alleskunner met een hart van goud. Ze is zo lief, meegaand en heeft een sterke werkethiek, waardoor ze de perfecte metgezel is voor gevorderde ruiters. Met haar uitgebalanceerde bouw en soepele bewegingen excelleert ze zowel in de dressuur als bij het springen. Ze geniet momenteel van een solide basisopleiding en dient nog ervaring op te doen in verschillende disciplines.

Deze allround pony is gezond en up-to-date met haar vaccinaties. Ze geniet van regelmatige verzorging en is gewend aan het werk bij ons op stal als het werk ergens anders. Ze heeft onlangs een training ethologie doorlopen bij The Missing Link in Frankrijk.Prijs: In overlegVoor meer informatie, foto's of om een afspraak te maken om onze allround pony te ontmoeten, neem gerust contact met ons op.
Wij verwelkomen serieuze kopers die op zoek zijn naar een veelzijdige partner om samen plezier te beleven en successen te behalen.

prijs is bespreekbaar 

Stamboom

Vader Doc van de kokerij
Bwp prestatie stam 57
Vader van vader Saros van het gestelhof
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Salie
Vader van moeder Pentreisaf John
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Esceinfog DEWIN DU
m.m.m.