We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Neo heeft altijd zin om te werken, is altijd vrolijk en ontzettend lief. Hierdoor is hij absoluut niet sloom. Hij is fijn aan de hulpen en leergierig. Wanneer we buiten rijden kan hij soms een beetje stoer doen en uit joligheid een bok geven. Het blijft een Haflinger die af en toe sterk en ondeugend kan zijn. Op vreemd terrein is hij braaf. De persoon op de foto is 1.79m. In het verleden heeft Neo een peesblessure gehad waaraan hij geopereerd is. De laatste jaren heeft hij hier geen last meer van gehad. Wel hou ik altijd rekening met zijn belasting en bodem. Zelf rijd ik hem 4 x per week en loopt hij de andere dagen in de stapmolen. Het is opstappen en wegrijden ook al rijd ik ook wel eens een week niet. De afgelopen 15 jaar is Neo altijd top verzorgt. Hij was eigenlijk de pony van mijn kinderen die inmiddels volwassen zijn. Na lang twijfelen ben ik toch op zoek naar een nieuw baasje voor hem die het leuk vindt om zowel een beetje dressuurmatig als buiten te rijden. Je merkt niet aan hem dat hij wat ouder is. Hij is in een super goede conditie. 
Neo neemt zijn zadel, hoofdstel, dekens etc mee en gaat alleen weg bij de juiste klik. Een goed huis is belangrijker dan de prijs. 

Stamboom

Vader Nicodemeus La Ferme
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Solana
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.