We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze te koop aangeboden onze pony Schermeer’s hof duchess.

Duchess is een getalenteerde  9 jarige merrie met een stokmaat van 153 cm, Z1 dresuur , en word uitgebracht in het L springen, B eventing. Ook is ze gewend vaak naar buiten te gaan naar bos , strand en langs de weg, gezien wij op Texel wonen. Ook  braaf op vreemd terrein.

Duchess is super braaf en betrouwbaar de omgang. Met het rijden goudeerlijk, maar wel wakker. Daarom zou een ruiter met ervaring bij haar passen , die de komende jaren met haar mee kan groeien.

Geen stalgebreken, sociaal naar andere paarden toe, braaf bij hoefsmid, osteopaat, zadelmaker, tandarts ,  dierenarts , en benen scheren .

 Naast haar mooie karakter, is ze ook een hele mooie pony om te zien. Al met al een topper voor de toekomst.

 Duchess word verkocht wegens overgang naar de paarden . Wij hebben 4 jaar heel veel plezier aan duchess gehad . we hebben er geen haast bij, en gaat dus alleen weg bij juiste match en goed huisje . We zien haar het liefst naar een ruiter  , die net als wij , lekker allround met haar bezig gaat. 

Prijsklasse €15.000-18.000

zeer recent Klinisch en röntgenologisch goedgekeurd bij paardenkliniek Hollands
Kroon.  Serieus geïnteresseerden kunnen een berichtje sturen naar: 06- 38555067

Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader Bodo
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Veenstra’s promise
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Schermeer”s hof aurora
Vader van moeder Reitheim’s Hilbert
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Black star’s ramona
v.m.m.
m.m.m.