We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij de juiste match mag mijn 5 jarige merrie Odessa verhuizen. Haar afstamming is Iconic B x Netto. Stamboekpapier zit bij haar paspoort. Ze is ongeveer 1.65m hoog.

Odessa is in januari bij mij terecht gekomen, alleen een beetje impulsief, want ik zie ons helaas toch niet verder als combinatie, omdat ik ook nog een ander paard heb waar ik mijn focus meer op wil leggen. We hebben ook de klik helaas niet. Dus ik zoek een nieuw thuis voor d'r.

Ze is recent door de tandarts behandeld, chiropraktor is 2x bij haar geweest en haar voeten zijn ook netjes bijgehouden. Er zijn röntgenfoto's van haar rug, die zijn goed. Ze is daarnaast ook behandeld tegen een gewrichtontsteking, want ze staakte met rijden. Er is dus ook een echo van haar hals, waarbij de DA het niet nodig vond om röntgenfoto's van haar hals te maken. Ik heb haar niet meer opgepakt na de behandeling. Alleen longeerwerk.

Ook is ze beleerd, maar niet voor een onzekere ruiter. Ze moet even doorgetraind worden. Dit gaat mij helaas niet lukken met haar, omdat we dus geen klik hebben. Het zit zeker wel in haar, bij de juiste persoon.

Odessa kan heel goed bewegen. Zeker haar draf is heel erg goed. Ze zou ook zeker niet misstaan in de fokwereld. Ze is dressuurgefokt dus wellicht zijn wedstrijden ook wat voor haar!

Bellen of appen mag naar 06 31 49 61 49. Zeker voor filmpjes.

Stamboom

Vader Iconic B
Vader van vader Bon Bravour
v.v.v. Painted Black
preferent
m.v.v. Odette
elite, preferent, prestatie, d-oc
Moeder van vader Niniek STV
keur, preferent, prestatie, sport-dressuur
v.m.v. Jazz
preferent
m.m.v. Faniek STV
keur, preferent, prestatie
Moeder Jadore van slindonckgoed
Vader van moeder Netto
v.v.m. Negro
preferent
m.v.m. Nathalisa
ster
Moeder van moeder Daylight
v.m.m. Wynton
keur
m.m.m. Zithalia
sport-dressuur