We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overstap naar paard:

Onze dochter heeft de laatste jaren heel veel plezier gehad met Koko ( wij noemen hem Kick ).
Kick is een mooie scherpe wakkere sportpony, onze dochter heeft 4 winstpunten met hem gereden in de B ( hij misstaat beslist niet als dressuurpony! ) en ze is inmiddels Z startgerechtigd met het springen. 
Kick is een ruin van 9 jaar oud, staat hoog op zijn benen en in het bloed en is 147,8 officieel gemeten, dus een D pony. 
Hij is lief in omgang, makkelijk bij de smid en in te laden in een trailer, vindt buitenrijden heel leuk en is niet bang voor verkeer. 
Zijn hele geschiedenis is bij ons bekend, we hebben nog steeds contact met zijn oude eigenaren.
Kick is gezond en nooit geblesseerd geweest, loopt nooit een dag kreupel, maar heeft wel een röntgenologische bemerking, een 3 op zijn straalbeen. Klinisch is hij in orde.
Daar hebben wij hem mee gekocht, wij doen er niets aan, geen behandeling, geen speciaal beslag. Kick loopt nog bijna wekelijks wedstrijden en wordt vrijwel dagelijks intensief gereden.
Om deze reden hebben wij zijn prijs wat aangepast.
Kick past bij een niet al te jong gevorderd ruitertje, er past ook met gemak een volwassene op. Het is geen beginners pony!
Hij is tevens heel sociaal in een kudde.
Wij zijn nog steeds gek op deze pony en zouden zo mogelijk contact willen houden met zijn nieuwe eigenaar. 
Voor vragen of bezichtigen graag uitsluitend via app of bellen: 06-37149631.

Stamboom

Vader Karlos
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Olivia
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.