We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Geldorado is een knappe bonte allrounder van 8 jaar met zowel potentie voor de sport als paard voor een hobbyruiter. Ondanks zijn stokmaat van 1m61 oogt hij groter en beschikt hij over 3 mooie ruime gangen. 
  
Hij is altijd tijdig bij de tandarts, hoefsmid en zadelmaker geweest. Jaarlijks wordt hij behandeld door de osteopaat en deze adviseerde om ter controle eens foto's van de hals en rug te laten maken, dit is gebeurt en hieruit blijkt dat alles in orde is. (foto's zijn aanwezig).

Geldorado is een ontzettend lieve ruin die erg gemakkelijk is in de omgang en geen stalgebreken o.i.d. heeft. hoewel Geldorado een geweldig karakter heeft, is hij niet geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter/amazone. Onder het zadel heeft hij vertrouwen van de ruiter/amazone nodig en iemand die consequent is, wanneer hij dit van je krijgt en een een combinatie vormt, wil hij graag voor je werken.

Geldorado is de afgelopen jaren hobby-matig richting de dressuur gereden. ook is hij regelmatig mee geweest op buitenrit en is hij bekend met verkeer. 

Stamboom

Vader Marko BP 05
Vader van vader Absolute Tobiano
v.v.v. Orlando
m.v.v. Lucky Lady
Moeder van vader Swanneblom van Dijkstra
v.m.v. Jasper 366
m.m.v. Tasja H
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.