We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop voor een 5* plekje, mijn beste vriendje classic boy

Classic is een zeer fijn te rijden paard, makkelijke gangen en op de pinkjes te rijden dressuurmatig, hij is heel simpel en licht te rijden, doet gemakkelijk een automatische vliegende wissel, hij zou ook ook een leuk dressuur paard zijn, hij is ook geschikt voor een amateur of pony ruiter, maar goed genoeg voor een prof.

Classy doet altijd zijn uiterste best en gaat voor je door het vuur, hij springt met veel kwaliteit en springt eigenlijks altijd foutloos, stoppen doet hij niet. 

ondanks dat hij pas 5 jaar is heeft hij al vele wedstrijden gewonnen, hij is fijn te rijden in een parcours op stijl en denkt super mee in een barrage, hij zal niet stoppen als je een rare afstand rijd of een fout maakt.

classic is een super lief paard, ik kan alleen met hem op concours zonder hulp.

hij is röntgen en klinisch goedgekeurd zonder bemerkingen. Hij valt in de hogere prijs,,  voor video’s graag appen naar 0622257506, of bekijk mijn Instagram Jbsportponies interesse

Stamboom

Vader Classic orange z
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Carolus ||
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Indoor Tolbert 2024 Finale 3
Indoor tolbert 2024 Normale rubriek 3
Indoor groningen 2023 5