We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

 Zeer chique D pony ruin, 145 hoog. 5 jaar. de pony is op 4 jarige leeftijd zadelmak gemaakt en daarna niet meer, de pony heeft wat meer tijd gehad om uit te groeien. Omdat wij zelf geen ruiter hebben bieden we deze talentvolle chique pony te koop aan, hij zal bij zijn nieuwe ruiter weer rustig aan opgepakt moeten worden. hij heeft de basis geleerd, is heel braaf met opzadelen en ook het rijden ging goed. stap, draf en galop en sturen heeft hij geleerd onder zadel dressuurmatig moet hij alles nog leren. opstappen vond hij wat spannend maar met hulp en vertrouwen ging dat ook goed. de pony komt uit een bewezen goede sportlijn, meerdere broer lopen Z dressuur.

hij is trailer en hoefsmid mak en ook met poetsen heel braaf. vorig jaar ook een paar keer gewassen en ingevlochten en ook het solarium vond hij prima. Het is een fijne pony in de omgang die het beste bij een rustige ruiter past gezien de bloedlijn.

vader is Gin Power vader van vader Power en Paint.
moeder is een Sergie van Vreeburg v.v is sjapoer

pony is heel braaf met andere paarden en is veel weidegang gewend. hij is niet bedoeld voor de handel dus koopjes jagers hoeven niet te reageren. pony gaat alleen naar de juiste plek en hoeft niet weg, maar het zou voor hem leuk zijn als er een ruitertje mee aan het werk gaat.

netjes op de benen gelijke hoeven en mooi droog beenwerk, geen stalondeugden of exceem.

alle keuringen toegestaan K.K

Stamboom

Vader GIN POWER
Vader van vader POWER EN PAINT
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder BONITA
Vader van moeder SERGIE VAN VREEBURG
v.v.m. SJAPOER
m.v.m.
Moeder van moeder GINGER
v.m.m. ONBEKEND
m.m.m.