Meer informatie

Zeer sjieke 3 jarige ruin uit een beloftevolle stam. (wordt 4 dit jaar. )
Deze ruin is nog niet zadelmak maar is makkelijk, braaf en verstandig in de omgang.
Moeder Never Ways Z heeft zelf zeer veel gewonnen in het 1.30m /1.35m. Zij was een winners type onder verschillende ruiters. Bianca Schoenmakers, Stieven van Bunder en Geoffrey Cobbaut boekten met haar diverse overwinningen. Ze was een makkelijke te rijden en zeer wendbare merrie. Heeft o.a. op jumping Mechelen de finale van 1.30m proef gewonnen.
Vader Elvis Ter Putte is een product van de topverervers Diamant de Semilly, Darco en Quidam de Revel. Hij was 6e op het Wereldkampioenschap 6-jarige paarden, 4e op het Belgisch Kampioenschap 7 jarige paarden en vele mooie internationale uitslagen onder het zadel van Karline De Brabander.
Bij elk parcour blijft hij tot de verbeelding spreken, zoals hij, zijn ook zijn nakomelingen internationaal gegeerd.Elvis ter Putte is de vader van de BWP Kampioen in 2015 en was één van de meest vertegenwoordigde vaders tijdens de BWP Hengstenkeuring 2016, ondertussen zijn er al een tiental zonen goedgekeurd voor de dekdienst.Elvis ter Putte is vader van:- De kampioen bij de 6-jarigen in de PAVO Hengstencompetitie- De vice-kampioen bij de 5-jarigen in de PAVO Hengstencompetitie- De vice-kampioen 6 jarige paarden, Mevis de Muze, afgelopen seizoen over geheel Amerika.

Stamboom

Vader Elvis Ter Putte
Vader van vader diamant de semilly
160 springen
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader darco
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Never Ways
Vader van moeder Lux Z
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Grosso Z
m.m.m.