Meer informatie

Nothing else matters UDP is een hoogbenige, langgelijnde blikvanger die beweegt met veel balans, gedragenheid en techniek. In bezit van D-OC predikaat (genoomfokwaarde 100). Afstamming: Feel Good x Houston (keur) x Purioso (keur) x Wolfgang (keur) x Lucky Boy XX (preferent) uit Lady Reveil-stam. Moeder Tessa S is een zeer goed fokkende elite, preferente merrie (v Houston) die al eerder een Nationaal en een Z2 dressuurpaard gaf. Een 3-jarige dochter had in 2018 de volgende cijfers op de keuring: stap 80, draf 85, galop 80, houding 80 ptn.

Dichtbij uit deze moederlijn komt een goedgekeurde hengst, alsook meerdere GrandPrix paarden in dressuur (Up to date - Patrick van der Meer) en springen (ggk Ojasper & Domingo). Kortom: hij is met zijn type, beweging en bloedvoering zeer geschikt voor hengstenopfok met het oog op de hengstenkeuring.

Foto's: bijgesloten actiefoto's zijn gemaakt toen hij 10 dagen oud was. Ook foto's toegevoegd van hiervoor genoemde Up to date (GP-drs), Ojasper (ggk en GP-spr) en Domingo (GP-spr). Video's: op de 1e video is hij 3 weken oud en de 2e ruim 3 maanden. Om een beeld te krijgen van de uitgroei van de nakomelingen van zijn moeder is de 3e video van zijn toen 2,5 jarige halfbroer (v Tolando) toegevoegd.

Meer info op onze website: www.utdansendepaerd.nl
Bij serieuze interesse graag bellen met 06-20424906.

Stamboom

Vader Feel Good
Vader van vader Contango
v.v.v. Contender
preferent
m.v.v. Adisa III
Moeder van vader Vamora
elite, preferent, prok
v.m.v. OOSeven
keur
m.m.v. Camora
keur, preferent, prestatie
Moeder Tessa S
elite, preferent, prok
Vader van moeder elite,pref-Houston
keur
v.v.m. Belisar
m.v.m. Ciola
preferent, prestatie
Moeder van moeder Odessa
v.m.m. Purioso
keur
m.m.m. Goodluck
keur, preferent