Meer informatie

Te koop een brave en veelzijdige PRE-merrie Primearas, "Maria". 158 cm hoog en met een manen van ongeveer een meter. Vol papier (ook te vinden op Ancce), prima bloedlijnen, heeft een keer een veulen gehad. Is in NL geboren, geschiedenis is bekend.
L2 met 6wp, kan de oefeningen uit M ook. Veelzijdig bereden, springen, crossen, working equitation, dameszadel, veel buiten gereden alleen maar ook in groep, betuigd. Beweegt goed, maait niet.
Geen stalgebreken, rustig op de trailer, alle verzorging (beslaan, enten etc) geen probleem, kan alleen of in groep op de paddock, rustig en netjes ook op vreemd terrein, ik ben veel met haar op pad geweest alleen (zonder groom / hulp).
Geen merrieproblemen, goed te rijden elke dag van de maand. Kerngezond, geen schuren oid, staat nu zomer en winter zonder (vlieg/regen)deken.
Goed voorwaarts, superbraaf maar door het voorwaartse / Spaanse temperament niet helemaal geschikt voor een beginnende ruiter/amazone. Obv de koele karakter zou ze best bijv shows kunnen lopen (al eens meegedaan op Horse Event).Alle keuringen toegestaan k.k.
Wie biedt deze bloedmooie merrie een goed thuis?

Stamboom

Vader Burguillero
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Oriente III
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.
Weda & Wensing
Download standaard verkoopcontract
Download