Meer informatie

Te koop: Lieve D Welsh sportpony.
La Nina is een 15 jarige bruine merrie met een stokmaat van 1.45m. Haar vader is Aester El Nino.
Ze heeft mooie ruime gangen en springt gemakkelijk en mooi.  La Nina is L2 dressuur met punten voor de M1 en L springen, in het springen niet zo veel uitgebracht vanwege mijn interesse.
Bij vorige eigenaar klasse DB springkampioen en de 5e op de Overijsselse geweest. Ze is braaf bij de hoefsmid, tandarts, tijdens het scheren (inclusief hoofd, onverdoofd) en met het trailer laden.
La Nina heeft zomer eczeem maar met de deken op heeft ze daar geen last van, door de winter deken met hals korte manen. Ze gaat graag mee op wedstrijd en doet dan altijd goed haar best. Ze is geschikt voor een ruiter/amazone de de basis van het rijden kent maar ook voor een meer ervaren ruiter/amazone.
La Nina wordt inclusief haar spullen verkocht, waaronder een Anky dressuurzadel en een Prestige Roma Jump springzadel. De vraagprijs is 6.000 euro, voor een goed huis bespreekbaar.
La Nina word verkocht vanwege overgang naar de paarden. Afgelopen maand heb ik haar niet veel gereden, dit omdat ik over ben gegaan naar de paarden en ik zelf 1.80m ben.
La Nina is 8 jaar geleden klinisch goed gekeurd, herkeuren kosten koper.
Maneges en handelaren hoeven niet te reageren.
Bellen graag doordeweeks alleen na 16:30, in het weekend bereikbaar. WhatsApp en mail is altijd mogelijk.

Stamboom

Vader Aester El Nino
Vader van vader Bjirmen's Wytse
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Kleefs Sylvia
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Tjongerzicht's Daisy
Vader van moeder Orchard D'avranche
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Havenhof's Mariska
v.m.m.
m.m.m.