Meer informatie

Te koop Kanjer (01-06-2013)
NRPS (Krachtpatser x Anjershof Rocky)
Ruin, 1.45m (2018 officieel gemeten)

Kanjer is een zeer talentvolle D-pony met hoge kwaliteit gangwerk. Hij is leergierig en heeft een hoge 'will to please'. Elke dag is een feestje om met hem te werken. Hij heeft altijd zin om aan het werk te gaan en is een vriendelijke, vrolijke pony in de omgang. Het is een gevoelige pony, kleine hulpen en aanwijzingen zijn voor hem voldoende om voor je aan het werk te gaan. Hij reageert vlug en kan soms onzeker zijn, hij heeft daardoor wel een ruiter/menner nodig die hiermee om kan gaan.

Kanjer loopt M1 dressuur tussen de paarden. In februari 2018 zijn we begonnen in de BB, 15 wedstrijden later zijn we M1. Bijna nooit zijn we zonder prijs thuis gekomen, vele eerste en tweede prijzen heeft hij gewonnen en hij is winnaar van de Slingeland Kerstbokaal 2018.
Daarnaast is hij gewend om; in het (drukke) verkeer te lopen, mee te gaan op (meerdaagse) concoursen, overnachten op wedstrijden, buitenritten op vreemd terrein (alleen en met anderen) en hij loopt zo een trailer/vrachtwagen op.

Kanjer is tevens aangespannen beleerd (enkelspan) en is hierin eenmaal uitgebracht op een samengestelde menwedstrijd en eenmaal uitgebracht in een indoormarathon. Ook hierin laat hij zien graag te willen werken, hij pakt flink aan en deinst niet terug voor opvallende hindernissen of een waterbak.
Tot slot wordt hij elke 6 weken rondom beslagen, komt de tandarts jaarlijks langs en staat hij dagelijks in de paddock. Het is een pony die graag naar buiten gaat en daar iets te spelen heeft.

Filmpje; https://youtu.be/R4tB4Kj9Q7Q

Stamboom

Vader Krachtpatser
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Anjershof Rocky
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.
Weda & Wensing
Download standaard verkoopcontract
Download