We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nicario L

Ferdinand x Cachet L

Vader Ferdinand stamt af van de zeer bekende hengst Vivaldi. Hij schopte het op de KWPN hengstenkeuring van 2013 tot de kampioenskeuring en werd later goedgekeurd bij het KWPN waar hij indruk maakte met zijn extra galoppade en houding & balans. Hij nam deel aan het WK jonge dressuurpaarden en heeft later succesvol lichte tour gelopen onder Mirelle van Kemenade-Witlox. Later is de hengst verkocht naar Rusland.

Elite, PROK, EPTM (drs) merrie Icaria L stamt af van de Jazz x Ferro zoon Cachet L. Overgrootmoeder Mopke (v. Haarlem) gaf het internationaal Int-1 dressuurpaard Dandy L (v. Wynton) en het zware tour paard Scandium L (v. Ferro). Vervolgens zien we de merrie Diwertje die op haar beurt de overgrootmoeder van de in Denemarken en Oldenburg goedgekeurde Janeiro Platinum (v. Sezuan) is. De moederlijn gaat vervolgens terug op de zeer bekende Amor merrie Wulia die naast zeer veel sportpaarden ondermeer de 3 KWPN goedgekeurde zonen Farmer, Jimtown en Pardon gaf. 

De zeer mooi gemodelleerde en sprekende Nicario L valt op met zijn mooie front en voorbeen gebruik. Zijn mooie silhouet, zijn 3 zeer goede gangen en zijn goede karakter maken hem tot interessant en beloftevol dressuurpaard voor de toekomst.  Nicario L is bekend met longeren en is reeds enige malen gereden. 

Meer info:
pplus.auction

Stamboom

Vader Ferdinand
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Cachet L
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Haarlem
m.m.m.