Meer informatie

Te koop aangeboden:

Knap en stoer hengstveulen met veel uitstraling. Zijn vader is de wereldkampioen Glamourdale, zijn moeder is een voorl. keur, prok merrie van Citango x Pele. Citango is van de hengst Contango uit een Jazz-moeder van de bekende Morka-stam.

Het veulen kan goed bewegen en heeft een goed exterieur. Daarnaast is hij makkelijk en vrij in de omgang en zeer goed opgevoed. Hij laat zich makkelijk pakken en meenemen aan een touwtje. Ook met aanraken, voetjes geven en wormkuren etc. is hij bekend.

Normale prijsklasse.

Moeder is ook te koop: 13 jr. fokmerrie van Citango x Pele. Citango is Contango x Jazz, waardoor het waardevolle Jazz-bloed aanwezig is. Verder is ze vrij van de bekende veeldekkers, waardoor de keuze van een passende hengst ruim is. Merrie wordt makkelijk drachtig en is een zeer goede moeder. Zeer fijne merrie in de omgang. Ze heeft eerder in de sport gelopen (M-dressuur), maar kan in het rijden sensibel zijn, wat merkbaar is als er meer van haar gevraagd wordt. Daarom wordt ze nu volledig ingezet voor de fok. Merrie is nog niet drachtig.

Voor meer informatie: 06-12457973

Stamboom

Vader Glamourdale
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Negro
m.m.v.
Moeder
voorl.keur, prok
Vader van moeder Citango
v.v.m. Contango
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Pele
m.m.m.