We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wil jij opvallen in de ring? Met Fioretti ga je dat zeker doen!
Fioretti is een prachtige merrie met veel looplust. Haar expressie en kracht maken haar een paard waar alle ogen op gericht zijn.

Fioretti heeft een fantastische draf. Naast dat het lekker zit, heeft ze een gigantisch sterk achterbeen en veel souplesse. Ze schakelt moeiteloos van Piaffe naar een uitgestrekte draf. Ook in de zijgangen weet ze kracht en expressie te combineren.
Fioretti galoppeert als een koningin. Ze heeft afdruk, swung en een uitstekend vermogen tot schakelen. Combineer je dat met haar gigantische doorzettingsvermogen, draai je zo een pirouette vanuit je uitgestrekte galop.

Fioretti is licht aan de hulpen en heeft een zachte mond. Ze kan zowel met trens als met stang en trens gereden worden. Ze zit heerlijk in draf en galop en heeft veel body waardoor ook een grotere ruiter prachtig op haar staat. Fioretti is een schat in de omgang en lief naar andere paarden. Ze is een echte alfa, staat stevig en is autoritair en hoeft daarom nooit ruzie te maken. 

Rontgen 100% gezond!

Fioretti valt in een hogere prijsklasse

Stamboom

Vader Andretti
Vader van vader Special D
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ushi
v.m.v. Sandro Hit
m.m.v.
Moeder Toscana
Vader van moeder Osmium
v.v.m. Ferro
m.v.m.
Moeder van moeder Heureka
v.m.m. Ahorn Z
m.m.m.