Meer informatie

*Gereserveerd* Relaxte, zeer knappe Pintaloosa E merrie  

Noisette is in Frankrijk geboren op 2 juli 2015. Ze heeft zich het bourgondische, relaxte Franse leven eigen gemaakt en staat ook hier nuchter in het leven. We konden meteen op haar gaan zitten maar ook zelfs staan toen ze aankwam en ze is niet gauw van iets onder de indruk.    

Toch heeft ze veel kwaliteiten en is ze in bezit van 3 ruime gangen. Ze is kerngezond en heeft een prachtige bouw, daarnaast een ontzettend apart en mooi uiterlijk met zowel verschillende kleuren bont als een prachtige panterbonte Appaloosatekening. In bezit van een recent keuringsrapport zonder enige aanmerking door de meest erkende paardendierenarts van Nederland, inclusief bloedafname waarbij zij is goedgekeurd voor de sport. Is pas naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.  

Ze is ca. 155 cm hoog en door haar ronde bouw eveneens geschikt voor een  grotere volwassene, ze geeft de kinderen hier een ontzettend fijn gevoel en daarmee zou ze een ideaal gezinspaardje zijn. geschikt voor diverse takken, ook de western. Ze is hier zeer verkeers,- en trailermak en kent de stapmolen. In bezit van een paspoort met chip, is geënt. Noisette is vrij van gebreken. Een lieve, ontzettend knappe, aparte spetter. Dat is Noisette.

Inruil bespreekbaar
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.