We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

NIEUWE ADVERTENTIE 07-02-2024
-

Nouvie is een ontzettend lieve, aanhankelijke en TOP BRAVE B-pony merrie die in de zomer 3 jaar wordt (2021). Ze heeft een rustig karakter en ze meet nu 1.22m, ze zal na verwachting uitgroeien rond de 1.25/1.26m. Met haar prachtige bonte kleur is ze ook een echte eye-catcher! Ze is in het bezit van een paspoort uitgeschreven door het NRPS, haar afstamming is helaas onbekend, we weten alleen dat haar moeder een bonte rijpony was.

Nouvie heeft hele goede gangen, waarbij haar draf eruit blinkt! Daarnaast kan ze ook ontzettend goed springen. Ze springt rustig en laat een goede techniek zien met een hele mooie achterhand. Op de foto’s en filmpje lieten we haar voor de aller eerste keer los springen. Ze heeft zeker potentie voor hoger maar gezien haar jonge leeftijd, hebben we dat nog niet gedaan!

Ze kent het halster op- en afdoen, een dekentje, staat netjes stil tijdens het poetsen, tilt braaf haar beentjes op en loopt ook goed mee aan een touwtje. Ook staat ze braaf stil met wassen en konden we haar scheren zonder verdoving! Echt een super brave pony! Zo braaf zul je ze niet snel tegenkomen! 

In de wei komt ze ook meteen naar je toe en ze is super sociaal naar andere paarden. Ze heeft geen (stal)gebreken en is ook netjes geënt. Ook is ze trailermak.

Op de laatste foto’s zie je haar als veulen en de allerlaatste foto is haar moeder waar ze sprekend op lijkt!

Uiteraard is Nouvie is nog onbeleerd! Leuke kans voor iemand die een rustige allround en super brave kinder- en sportpony zoekt om zelf te beleren waar je verschillende kanten mee op kunt. Wij verwachten dat ze heel makkelijk en snel zadelmak zal zijn gezien haar brave karakter!

Vaste prijs € 2450 inclusief halster, touw en deken

Stamboom

Vader TOP BRAVE PONY!
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Nieuwe advertentie 07-02-24
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.