We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nieuwe advertentie 22-02-2021

Shana is een chique D-pony merrie van 3,5 jaar / bijna 4 jaar (24-06-2017) met een heel lief karakter. Ze meet 1.41/1.42m en zal na verwachting nog iets groeien. Haar afstamming is: Fardos Prince Rahotep x D.M. Psyche’s Nedj x Padrons Kadar. 

De vader van de vader is Yaout El Dahab en was Senior Kampioen op de Europe Cup in Frankfurt in 2007, daarnaast was hij meerdere jaren reservekampioen. Zijn vader MA Alishah is meervoudig Reserve Kampioen en Gouden linthengst op de hengstenkeuring in Aken in 1998. Tevens komt de wereldberoemde Padron lijn tweemaal terug in de afstamming van Shana.

Shana heeft hele goede gangen! Ze staat netjes stil tijdens het poetsen en loopt ook goed mee aan een touwtje. Ze is super sociaal naar andere paarden. Ondanks dat ze nog niet zo vaak op de trailer heeft gestaan, loopt ze er braaf op en staat ze onderweg ook rustig stil.

Ze heeft geen (stal)gebreken en is 100% gezond! 

Shana is nog onbeleerd! Leuke kans voor iemand die een allround pony zoekt om zelf te beleren waar je verschillende kanten mee op kunt. 

Vaste prijs € 2250

Stamboom

Vader Fardos Prince Rahotep
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder D.M. Psyche’s Nedj
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Padrons Kadar
m.m.m.