We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Oscar de la Rente
FHS Just Wimphof x STER IBOP D-OC WFFS-vrij v. Krack C x KEUR PREFERENT PRESTATIE v. Wisconsin

Zeer royaal ontwikkelde jaarling hengst Just Wimphof. Deze schitterende hengst heeft geen uitleg meer nodig. Zeker niet met als vader De Niro die zichzelf de nummer 1 van de wereld mag noemen. Oscar werd geboren op 22-03-2019 en komt dagelijks in de hand. Hij is zeer sociaal zowel naar mensen als andere paarden. Hij is vanaf zijn geboorte netjes naar de hoefsmid geweest en ontwormd. Hij is gewend om mee te lopen aan het halster en ook de trailer / vrachtwagen vindt hij geen probleem. Oscar is een echte showbink met 3 zeer correcte basis gangen. Met zijn kwaliteiten en enorm lieve en nuchtere karakter zien wij hem een zeer fijn sport paard worden.

Buiten het feit, dat zijn moeder een STER, D-OC en IBOP merrie is, heeft zij een zacht en lief karakter. Ook is zij vorig jaar wffs vrij verklaard. Vloor heeft al meerdere prachtige nakomelingen gegeven en geeft haar fantastische karakter door aan haar veulens. Haar oudste nakomeling is op dit moment STER, IBOP en ZZ-licht geklasseerd.

Wie wordt de eigenaar van dit talentvolle veulenveulen?
App of bel voor meer informatie met 0620740481

Stamboom

Vader Just Wimphof
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante
Moeder van vader Rastede
STB ELITE SPORT IBOP PROK
v.m.v. Riccione
m.m.v. Sabriena
Moeder Vloriaantje
STB STER IBOP D-OC WFFS-vrij
Vader van moeder Krack C
v.v.m. Flemmingh
STB PREFERENT
m.v.m. Gicara ll
STB KEUR PREFERENT PRESTATIE
Moeder van moeder Floriaantje
STB KEUR PREFERENT PRESTATIE D-OC
v.m.m. Wisconsin
m.m.m. Welkom
STB PREFERENT