We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens tijdgebrek in opdracht te koop aangeboden

Zeer lieve 12 jarige KWPN ruin
Special D X Jazz
170 M

Hij is ZZzwaar geklasseerd en doet zijn oefeningen heel makkelijk. Hij is braaf op ander terrein en niet schrikkerig op zijn omgeving. Hij is alleen te laden en braaf bij de smid. Altijd netjes ontwormt, geënt en bij de tandarts geweest. Het is een eerlijk paard en zeer werkwillig. Daarom ook geschikt voor overgang pony naar paard. Hij is een echte schoolmaster!

Vanaf 3 jarige tot heden in bezit van de zelfde eigenaar dus de volledige geschiedenis is bekend. Hij is gezond en heeft geen stal gebreken.

Wij zoeken voor hem een 5 sterren huisje en handelaren hoeven daarom ook niet te reageren. Hij is röntgenologisch gekeurd, en heeft een kleine bemerking in de hals. Foto's aanwezig en in de afgelopen vier jaar niks veranderd op deze plek. Vandaar dat hij ook scherp is geprijst. Verder zijn alle keuringen zijn toe gestaan. Uiteraard keuring kosten koper!
Vraagprijs € 17500

Meer info en video graag via whatapp +31627136834

Stamboom

Vader Special D
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.