Meer informatie

Quellijn is de zoon van Qatar Z uit Centa van 't Gelutt. Qatar is een jonge hengst die Zangerscheide vorig jaar gekocht heeft op de veiling van het Westfaalse stamboek.
Centa van 't Gelutt is de volle zus van de goedgekeurde hengst Cadence van 't Gelutt. Centa is ook de halfzus van Luxtria van 't Gelutt (niveau 150) wie op haar beurt weer de moeder is van onder andere de gekeurde dekhengst Okidokie van 't Gelutt (niveau 160).
Centa van ’t Gelutt haar oudste nakomeling is Ohlala van ’t Gelutt. Die het super doet in de cyclus van de jonge paarden (vorig jaar in de finale van de 4-jarige op het BK in Gesves). Dit jaar heeft ze reeds enkele internationale wedstrijden achter de rug bij de 5-Jarige en is ze kampioen 5-jarige bij de VOR onder Maxime Tips voor Hilton Stables.
Cadence van 't Gelutt (volle broer van de moeder) Cadence werd in 2006 kampioen van België, jonge paarden te Gesves. Het is een hengst met een mooie uitstraling, beschikt over een super galop en onbeperkt springvermogen, een zeer fijne instelling en karakter. Cadence stamt uit een wijd vertakte Belgisch-Franse moederlijn, die internationale sportpaarden heeft gebracht als Shinto (Narcos), Horowitz di San Patrignano (Quidam de Revel) en Jarnac (Ryon d'Anzex), naast hengsten als Arthy (Prince du Cy), Mont Blanc (Grand Veneur), en Quito de Baussy (Jalisco). De moeder van Cadence, “Ta Pomme” sprong zich in de kijker tijdens het wereldkampioenschap 7-jarige te Lanaken. Ta Pomme gaf eveneens talentvolle nakomelingen zoals Classic van 't Gelutt (v Chellano), deze was winnaar 5-jarige in Ierland; Why Me van 't Gelutt (v Omar), stal Tops; Luxtria van 't Gelutt (v Lux), Otto Becker.

Stamboom

Vader Qatar Z
Vader van vader Quasimodo
v.v.v. Quidam de Revel
m.v.v. Caloma Z
Moeder van vader Poly magic
v.m.v. Polydor
m.m.v. Delight
Moeder Centa van 't Gelutt
Vader van moeder Cento
v.v.m. Capito I
m.v.m. Capitano
Moeder van moeder ta pomme
v.m.m. Jus de Pomme
m.m.m. Nirwana de la Cour

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Z-Festival 2019 Veulenkeuring 21