We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ruin van Taloubet Z
Geboren op 25 mei 2019.
De vader is de alom bekende Taloubet Z. Deze behoort tot de internationale springtop met een totaal prijzengeld van meer dan 2 miljoen euro.
De moeder is Tessastrichta. Zij kreeg op de stamboekkeuring een 8,5 voor haar vermogen. Zij liep tot het 1,10 m in de sport waarna ze is ingezet voor de fokkerij.
Tessa heeft een beroemde halfzus, namelijk Portofino, die onder Micheal Whitaker op het hoogste niveau (1,60 m) presteerde en deelnam aan de WEG in Aken in 2006. Daarbij komt de afstamming van Portofino dicht bij die van Tessa. Portofino heeft als vader Habsburg, een Burggraaf x Amor. Tessa’s vader is Kroongraaf, ook een Burggraaf x Amor.
De moeder van Tessa (Betstrichta) heeft meerdere nakomelingen gegeven die op 1,60 niveau presteerden. Daarnaast nog andere die internationaal hebben gelopen.
Ruin komt dagelijks in de hand, wordt dan geborsteld. Is reeds meerdere malen bekapt. Gaat gemakkelijk de trailer op. Is heel braaf en rustig.

Stamboom

Vader Taloubet Z
Vader van vader Galoubet A
v.v.v. H.Alme Z
m.v.v. Vitti T.F.
Moeder van vader Krista
elite, preferent, prestatie
v.m.v. Polydor
m.m.v. Paquita
Moeder Tessastrichta
Vader van moeder Kroongraaf
v.v.m. Burggraaf
preferent
m.v.m. Rianne
preferent, prestatie
Moeder van moeder Betstrichta
prestatie
v.m.m. Orthos
m.m.m. Vatrichta