We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

GERESERVEERD!!

Zeer mooi groot hengstveulen van LE BLUE DAIMOND VAN'T RUYTERSHOF (Plot Blue X Diamant De Semilly) x Montender x Corland x Indoctro.
Uit deze merrielijn komen allemaal springpaarden de grootmoeder Roxette (Corland) sprong zelf 1.35m
klikt u de horsetelex op deze pagina maar even aan, springpaarden tot 1.60m niveau.
Link moeder: www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1986549/isla-bonita
Link vader: https://jv-horses.com/nl/paard/le-blue-diamond-vant-ruytershof

Le Blue Diamond Van’t Ruytershof is een hengst met een indrukwekkende bloedlijn, zowel langs vaders als moeders kant. Hij is de zoon van niemand minder dan Plot Blue, zeer befaamd en uitgebracht op 1.60 niveau onder het zadel van Marcus Ehning. Deze hengst heeft reeds bewezen over het maximum vermogen en voorzichtigheid te beschikken, met ondermeer winst in de WB finale Geneve 2010, de Rolex Masters in Parijs, de Equita Masters in Lyon, GP in Cannes enz... Moeder van Plot Blue, Ilotte is ook de moeder van Oklund (geen toevalsproduct). De moeder van Le Blue Diamond is Diamanthina Van’t Ruytershof, voor kenners van de springsport zegt dit voldoende... Zij presteerde zelf uitstekend op het hoogste niveau onder het zadel van Constant Van Paesschen en schreef reeds meerdere overwinningen op belangrijke internationale wedstrijden op haar naam. Diamanthina is tevens de volle zus van Emerald Van’t Ruytershof en heeft reeds 3 BWP gekeurde zonen, Je t’Adore Van’t Ruytershof, Kentucky Van’t Ruytershof en onze Le Blue Diamond. Zijn eerste veulens werden in 2015 geboren, uit dit eerste jaar nakomelingen zien we meteen de hengst Panter JVH (Le Blue Diamond x Toulon) deze werd in 2018 gekeurd voor BWP. Ook uit zijn tweedejaargang nakomelingen zien we meteen 2 gekeurde hengsten voor BWP, Quito Van den Aard (Le Blue Diamond x Coriano) & Look-O-Look Z (Le Blue Diamond x Thunder Van de Zuuthoeve) gekeurd voor Zangersheide. Zijn jongere nakomelingen lieten zich op meerdere vrijspring kampioenschappen opmerken door hun voorzichtigheid en vermogen. Ongelooflijk is hun karakter zoals hun vader.  Dit toont meteen zijn kracht als verever van gezonde en talentvolle paarden. Le Blue Diamond is eenvoudig te rijden, uiterst voorzichtig en beschikt over enorm veel vermogen en een zeer goede galoppade. Als hengst is hij makkelijk hanteerbaar en heeft hij een goed karakter. Hij wil presteren voor zijn ruiter. Door deze mentaliteit presteert hij momenteel uitstekend op Internationaal niveau 1.50m met Jan Vermeiren. Nu zijn opleiding voorbij is, gaf Jan de teugels aan de internationale ruiter Olivier Philippaerts. Kort daarna eindigen ze al in de top 10 van CSI5 * in Mechelen en Göteborg.

Palmares 1m55 GP Gotthenburg CSI5*, 8ste plaats 1M50 GP Mechelen CSI5*, 7ste plaats 1m50 Sires Mechelen CSI5*, 8ste plaats 1m45 GP Stephex Masters CSI2*, 2ste plaats 1m45 GP Oliva CSI2*, 5ste plaats 1m45 Beker van Belgie, 2ste plaats   Kampioen bij de 4-jarge Vice-kampioen bij de 5-jarge Kampioen bij de 6-jarge Mechelen Finalist BK 7-jajrge GesvesStamboom

Vader LE BLUE DAIMOND VAN'T RUYTERSHOF
1.50 springen
Vader van vader Plot Blue
1.60m springen
v.v.v. Mr BLUE
1.60m springen
m.v.v. PILOT
1.60 springen
Moeder van vader Diamanthina V/H Ruytershof
1.60 springen
v.m.v. Diamant De Semilly
1.60 springen
m.m.v. Carthago
1.60 springen
Moeder Isla Bonita
Volle zus springt 1.30
Vader van moeder Montender
1.60m springen
v.v.m. Contender
m.v.m. Jesprit
Z-springen 1.30m
Moeder van moeder Roxette
Preferent, Prestatie, Keur, Sport-springen 1.35m
v.m.m. Corland
1.60m springen
m.m.m. Montreux
springen