We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kontiki
22-04-2006

Kontiki is twee jaar geleden op VarioHippiQue gekomen als manege paard. Ze was zeer geliefd en ontzettend braaf. Geschikt voor alle niveau's.

Inmiddels merken wij dat ze het manege werk niet leuk meer vindt. Dit uit zich in haar gedrag op stal en met sommige kinderen onder het zadel door middel van een bok. Dit wisselt enorm per persoon maar ze is niet gemeen. Kontiki wordt door ons bitloos gereden. En loopt nog steeds actief mee in de groepslessen. 

Zelf ben ik van mening dat zij graag verzorgd wil worden door 1 of 2 ruiters en daarom ben ik toch op zoek naar een forever home. Ze is ontzettend braaf op buitenrit en in de baan is ze lekker voorwaarts. Ze kijkt niet om van groot verkeer en ook aan de hand is ze heel lief. 

Ze staat bij ons is een grote kudde met ruinen en merries door elkaar. Kontiki is netjes bijgehouden bij de hoefsmid en geënt.

Voor een filmpje of meer informatie: 
Bel/SMS: +31 6 83892881

Stamboom

Vader Drago III
Engreida XIV
Vader van vader Vinaiero III
v.v.v. Gemelo II
m.v.v. Vinatera VI
Moeder van vader Fencona
v.m.v. Leviton
m.m.v. Vecina II
Moeder Trefaes Becky
Vader van moeder Yogur
v.v.m. Mescal II
m.v.m. Rocosa
Moeder van moeder Boruca
v.m.m. Barbero XII
m.m.m. Bailaora