Meer informatie

T E K O O P

Honour (Johson x Riverman) 7 jarige merrie M1 dressuur B SGW 1.70m Honour is een super lieve merrie die graag voor je wil werken. We hebben haar zelf gefokt dus is vanaf veulen af aan bij ons geweest. Ze is afgelopen december geklasseerd in de dressuur in de klasse M1. Ze wilt graag voor je werken en pakt alles goed op.

We rijden veel (oefen) cross wedstrijden met haar en ze is officieel gestart in de SGW, succesvol in de B. Ze is eigenlijk nooit bang en springt alles met gemak. Ook enkele springparcoursjes mee gesprongen. Braaf langs de weg.

Honour is niet geschikt voor een beginnende ruiter omdat ze tijdens spring en cross wat fanatiek kan worden. Ze is altijd netjes geënt, ontwormd en komt elke 8 weken bij de smid. Braaf met andere paarden staat hier thuis in een groepje in de paddock. Geen stal gebreken. Makkelijk in je eentje te laden. Honour kan alleen vervoerd worden in een 1,5 paards trailer of een 2 paards trailer met lange achterstang. Ze wil graag schuin staan in de trailer. Vrachtwagen nooit geprobeerd dus geen ervaring mee.

Ze is nog niet gekeurd, goedkeuring k.k. Ze staat niet in de weg dus gaat alleen naar een goed huisje waar de klik is. Honour valt in de hogere prijsklasse, bij serieuze interesse en meer vragen en video’s  graag even contacten met 06-41794421

Stamboom

Vader Johnson
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.