Meer informatie

Met pijn in ons hart moeten we voor onze lieve merrie een nieuw maatje zoeken. We hebben te weinig tijd om haar de juiste verzorging en beweging te geven die ze verdiend.

Ze heeft een goede afstamming, beheerst 3 goede gangen en heeft potentie om verder te trainen voor wedstrijden. We hebben haar helaas zelf nooit uit kunnen brengen. Ze is bekend met een trailer, en gaat hier zonder problemen in. Ze heeft geen stalgebreken en is in omgang erg lief.

Ze heeft een consequente ruiter nodig. Ze heeft een dominant karakter, en heeft daardoor duidelijkheid nodig wanneer er moeilijke of zware oefeningen gevraagd gaan worden. Ze is voornamelijk dressuurmatig gereden, maar kan ook een sprongetje maken. Ook kan ze buitenritten maken, maar dit heeft ze nooit alleen gedaan. Ze is wel braaf. Ze wordt op dit moment maximaal 3 á 4 keer bereden of gelongeerd. Ze is al 11 jaar in ons bezit, dus wij weten haar hele geschiedenis.

!Belangrijk!
Op dit moment wordt ze behandeld door Muriel Paauwe, dierfysiotherapeut en osteopaat. Dit, omdat er een spierspanning waargenomen werd tijdens het inbuigen rechtsom. Op 12 mei 2020 is de eerste behandeling geweest, hiervan is ook een verslag aanwezig. Er is toen fasciaal behandeld met nadruk op TLO en lubale gebied. Een tweede behandeling was gewenst, deze staat gepland op donderdag 9 juli 2020. Het is een 'iets' wat te behandelen is.

Stamboom

Vader SORENTO OLD
Hauptprämie
Vader van vader SANDRO HIT
v.v.v. SANDRO SONG
m.v.v. ANTENNE II
Moeder van vader DEIN LIEBLING
Hauptstutbuch
v.m.v.
m.m.v.
Moeder QUINTA 'F' VH JUXSCHOT
VB
Vader van moeder FABRE
aangew.verr.ond
v.v.m. PION
Stb.
m.v.m. VALINDE
Moeder van moeder VALENTINA DRUM VD VAART
v.m.m.
m.m.m.