We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Isamone is een super mooie merrie te koop aangeboden wegens tijdgebrek en aanfok.

Isamone komt uit een zeer goede stam waaruit enkele nakomelingen (ook volle zuster Asimone b) uit de directe moederlijn op Prix St Georg en Grand Prix niveau lopen.

Isamone is bij mij geboren en opgegroeid, ze heeft bij mij 3 zeer mooie veulens gekregen.

Ik kan helaas niet alle paarden behouden, en omdat ik ook de volle zus van Isamone in het bezit heb en deze (Asimone b v Rousseau) Pr St George/Inter 1 geklasseerd is wil ik haar behouden voor de fokkerij. 

Isamone heeft nu een mooie leeftijd om eventueel in de sport uitgebracht te worden, zij is nu 2 maand onder het zadel, maakt ook al een kleine sprong onder het zadel.  Zeer lief en braaf in de omgang en onder het zadel, wel gevoelig en sensibel, gezien haar africhtingsgraad niet geschikt voor een onervaren of onzekere ruiter.

Ook als fokmerrie interessant n.a.v de verankerde sportgenen uit deze merrielijn, was elk jaar bij eerste inseminatie drachtig en is een lieve en makkelijke moeder. Geeft hele mooie rassige veulens met veel beweging en fijne karakters.

2019  zwart veulen v. Blue Horse Kingston

2018 zwarte veulen v Indian Rock

2017 donker bruin veulen v Hitmaker

voor verdere info:

 W Vos

0031 (0) 630779232

Stamboom

Vader Rousseau
Vader van vader ferro
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader roemer
v.m.v.
m.m.v.
Moeder limone
keur, prestatie
Vader van moeder zeoliet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder emone
ster, prestatie
v.m.m. zuidhorn
m.m.m. simone
keur prestatie