We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop:

Werkwillig en compleet paard met een goede balans en een fijne go!

Deze  merrie  heeft alles in huis om iemand  blij te maken.  Ze heeft een mooi model met  goed fundament, 3 goede gangen en vooral een superleuk karakter . Zij wil graag plezieren.

Als veulen is de merrie op stal gekomen en ze is altijd gezond geweest. Als 3 jarige hebben we er een paar keer opgezeten en dat ging probleemloos. Ze heeft vorig voorjaar een mooi merrieveulen van Spielberg gekregen, deze staat ook nog bij ons. In oktober is ze weer opgepakt en laat zich al super bewerken.

Ze stamt af van de Duitse hengst Donnerbube(zie foto 2). Diens vader is de alom bekende stempelhengst Donnerhall en geeft degelijke paarden met kracht, mogelijkheid tot sluiten en goede karakters. Van moederskant zien we de allround hengst Highline. Deze hengst is vroeg overleden maar zorgt voor een prettig  aandeel bloed  en een sterk gebruik van het achterbeen .

De moeder heeft al een aantal fijne paarden gegeven en deze zijn allemaal bij ons op stal opgeleid en/of uitgebracht.  2 halfbroers liepen internationaal eventing en 1 halfbroer v. Sir Olenburg loopt in Amerika op PSG niveau met superscores. 2 zusters staan nog op stal en doen het ook goed in sport/fokkerij.  De paarden hebben allemaal een enorme motor en goede galop . Ze doen allemaal graag wat extra’s op concours en hebben aanleg voor het hogere werk.

We zoeken voor dit paard iemand die netjes een jong paard kan en wil opleiden en vooral een leuk paard wil!


Stamboom

Vader Donnerbube
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Highline
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Amethist
m.m.m.