We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kingsley ( Jazz x Gribaldi ) is een mooie merrie van 1.66m groot, ze heeft een super mooie afstamming wat haar ook zeer interessant maakt voor de fokkerij. Met haar 5 jarige leeftijd is ze nu klaar om verder opgeleid te worden, ze heeft de tijd gehad om uit te groeien en is nu netjes op L niveau getraind en nemen we soms al wat M oefeningen mee. Kingsley heeft kwaliteit in alle 3 haar gangen. Zo heeft ze een goede stap met voldoende overstap en lichaamsgebruik. Een mooie draf met een veel swung en een bergopwaartse galop. Kingsley is nu klaar om verder opgeleid te worden. Ze is braaf op de poetsplaats en bij de hoefsmid. Kingsley is niet geschikt voor de beginnende ruiter.

Ook is ze klinisch en röntgenologisch goed gekeurd en heeft geen stalgebreken.Bij meer informatie of een video kunt u een whatsapp sturen naar 0623938155 maar de beller is sneller, Kingsley valt in de normale prijsklasse. (15.000 euro - 17.500 euro)

Stamboom

Vader Jazz
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Gribaldi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.