We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cavella is een 13 jarige ster merrie met een sportpredicaat behaald in de dressuur klasse Z2. Na het behalen van haar sport predicaat heeft Cavella een merrie veulen gekregen van Desperado. Momenteel is ze drachtig van de hengst Glamourdale. 

Cavella is een lichtvoetige, elegante, rastypische merrie. Ze heeft karakter, is altijd betrouwbaar geweest tijdens de sport en makkelijk in de omgang. 

Ze heeft geen stalgebreken, makkelijk bij de tandarts en hoefsmid, en trailermak. Tijdens de sport droeg ze speciaal beslag i.v.m. lichte verbening van het kraakbeen bij de voorbenen. 

Cavella is zowel in te zetten in de fokkerij, maar ook in de wedstrijdring misstaat ze niet!

In overleg bespreken we of verkoop voor of na de bevalling zal plaatsvinden, of dat Cavella weer geïnsemineerd wordt. Ze is uitgerekend op 1 mei. 

De vraagprijs ligt tussen de 10.000 en 12.500, afhankelijk van de afspraken. Voor meer informatie kunt u mailen naar Marijke.b@kpnplanet.nl of bellen/whatsapp naar 0622439842

Stamboom

Vader Sandreo
Stb
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v. Sandro Song
m.v.v. Loretta
Moeder van vader Prettify
Stb prestatie
v.m.v. Flemmingh
Stb Preferent
m.m.v. Jollification
Stb ster
Moeder Mercedes
Stb prestatie
Vader van moeder Houston
Stb keur
v.v.m. Belisar
Stb
m.v.m. Ciola
Stb Preferent
Moeder van moeder Corina
Stb
v.m.m. Samber
Stb
m.m.m. Wilma
Vb