We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rechtstreeks van de fokker is deze stoere 7 jarige Frederiksborger merrie is te koop.

Het Frederiksborger paard is het oudste paardenras van Denemarken en heeft zijn oorsprong in de Koninklijke stallen van Frederiksborg. De Frederiksborger is van oorsprong gefokt als paard om de oorlog mee te winnen en daarnaast om mee te pronken tijdens ceremonies. Het voornaamste doel was om prachtige, nobele en trotse rij- en koetspaarden te fokken.

Skovkant's Fenna is een 7 jarige Frederiksborger merrie van de hengst Valentin, hij doet het erg goed in de dressuur. De vader van de moeder is Elstedgaards Bolero. Ze is +/- 1.66m groot.Fenna is een lieve merrie in de omgang en onder het zadel. Ze loopt momenteel op M1/M2 niveau.

Ze loopt momenteel succesvol in de L2 dressuur. Ze is braaf op ander terrein. Ze heeft ook een sprongetje gemaakt onder het zadel en dit doet ze heel braaf. Ze heeft drie fijne basisgangen.Tevens is ze braaf op buitenrit en langs de weg! Het is een hele stoere dame.

Ze heeft geen (stal) gebreken en in 2017 is ze röntgenologisch gekeurd en goedgekeurd.

Ze valt in de hogere prijsklasse. Video op aanvraag.

Voor meer informatie: 06-50846062 of info@stal-avereest.nl .

Stamboom

Vader Valentin-Vejvad
Vader van vader Salisbury Vejledy
v.v.v. Sarpo Vejleby
m.v.v. Rodesia
Moeder van vader Minette Vejvad
v.m.v. Mignon Vejvad
m.m.v. Angela
Moeder Larissa jole
Vader van moeder Elstedgaards Bolero
v.v.m. Saeddings brutus
m.v.m. Luna naesdal
Moeder van moeder Herta lyngholt
v.m.m. Samsun Fuglebjerg
m.m.m. Papillon