We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zafyr heeft twee maal een zeer aanhankelijk, mooi veulen op de wereld gezet bij ons. Ze is heel makkelijk in alles, ze vind alles prima.
Verder heeft ze ook een heel werkwillig karakter. Wanneer ze klaar is om te bevallen geeft ze dit ook duidelijk aan, ze heeft hiermee nooit problemen gehad.
Ze is altijd heel lief tegen het veulen en accepteert ook van het veulen zowat alles.
Ze is rond de 1.60 - 1.65. Het eerste veulen dat ze bij ons gekregen heeft van dreamboy, is goed aan de maat, 5 jaar nu en rond 1.70m. Dit paard is heel werkwillig en leergierig.
Zafyr is een aantal jaren geleden zadelmak gemaakt door mezelf. De basis is er toen in gereden, maar is niet doorgereden! Ze zou eventueel ook leuk zijn voor nog recreatief mee te rijden. Dit moet dan natuurlijk goed opgepakt worden. Met zadelmak maken/inrijden heb ik geen hulp gehad, alles was makkelijk zelf te doen. Dit moet echter natuurlijk wel door iemand met ervaring gedaan worden.

Stamboom

Vader Quattro b
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Zuidhorn
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.