We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De Belgische springpaardenfokkerij wordt momenteel hoog aangeschreven. En één hengst mag die verantwoording deels op zich nemen: Diamant de Semilly. Die in de fokkerij zorgt voor de juiste balans tussen kwaliteit en rijdbaarheid. En die op alle niveaus uitstekend presterende referenties kan overleggen. Ze zijn gewild onder ieder type ruiter. En hebben een natuurlijke balans en intelligentie waardoor ze zich altijd als favoriet op stal weten te onderscheiden. Dat zal ook het geval van met deze Dino BV Z. Wiens volle broer Dalido BV Z als gekeurde hengst door het leven gaat. En wiens moeder de zus is van de 1m60 springende Clintissima van Spalbeek en het 1m45 springpaard Candido Z.

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie graag mailen: info@horsesales.auction


Stamboom

Vader Diamant de Semilly
Vader van vader Le tot de Semilly
v.v.v. Grand Veneur
m.v.v. Venue du tot
Moeder van vader Venise des Cresles
v.m.v. Elf III
m.m.v. Misse des Cresles
Moeder Calida Z
Vader van moeder Casper Z
v.v.m. Carthago
m.v.m. Cantona Z
Moeder van moeder Prinses van Spalbeek Z
v.m.m. Picasso Z
m.m.m. Caprice van Spalbeek Z