We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met G-Star wordt een toppaard fokken gemakkelijk. Immers: de beste paarden komen vaak uit sensibele, bloedgemaakte, scherpe merrie. Uit het type G-Star. Die onder het zadel alle kwaliteit had. Zich internationaal klasseerde op 1m40 niveau. Maar ook die scherpe, bloedgemaakte en kwaliteitsvolle basis vormt voor een topfokmerrie. Aangepaard met Emerald is de volgende topper in de maak. Want verschillende van haar nakomelingen vonden via veilingen al gretig aftrek. Misschien ook wel omdat ze de zus van twee 1m40 springpaarden is. En haar moeder zich de zus van Albert Zoer zijn Abra Kadrabra mag noemen.

Drachtig vanEmerald
Verwachte datum veulen12-04-2023

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie graag mailen: info@horsesales.auction


Stamboom

Vader Der Senaat III
Vader van vader President
v.v.v. Clinton
m.v.v. Gudrun
Moeder van vader Lizette
v.m.v. Burggraaf
m.m.v. Gladioala
Moeder Balou RV
Vader van moeder Grand Pilot I
v.v.m. Gambrinus R
m.v.m. Goldfee
Moeder van moeder Tabitha
v.m.m. Calvados
m.m.m. Kalista