We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

REAL DEAL V/D KALEVALLEI v.Emerald x Chin Chin

‘Grootmoeder 1m60 geklasseerde volle zus van Kashmir van Schuttershof’

Soms is één woord genoeg: wauw! De klasse spat er vanaf bij dit Emerald kanon. Die in beweging type en papier overtuigd. Zijn moeder voert het waardevolle bloed van Chin Chin en is tevens moeder van de goedgekeurde hengsten Highlander vd Kalevallei en Jumping Jack Flash vd Kalevallei. En is een rechtstreekse dochter van de vijfsterren Grand Prix merrie Sissi van Schuttershof. Die op haar beurt weer de volle zus van Kashmir van Schuttershof is. Deze bij meerdere stamboeken gekeurde Grand Prix hengst bestormd momenteel de rankings met zijn nafok. Dat gegeven maakt deze ster extra interessant voor de aankomende hengstenkeuringen.
 

Het betreft een veilingveulen. Ieder veulen is ter plaatse klinisch nagezien door onze dierenarts. De documentatie hiervan is onder documenten toegevoegd bij het betreffend lot. Voor vragen hierover of de bevindingen van onze dierenarts zijn we telefonisch of per whatsapp bereikbaar.

Gratis registreren via: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Emerald
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v. Le tot de Semilly
m.v.v. Venise des Cresles
Moeder van vader Carthina Z
v.m.v. Carthago
m.m.v. Tanagra's van het Darohof
Moeder Verite van de Kalevallei
Vader van moeder Chin Chin
v.v.m. Constant
m.v.m. Larese
Moeder van moeder Sissi van Schuttershof
v.m.m. Nabab de Reve
m.m.m. Fines van Kameren