We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Toffe ruin te koop wegens verder in de dressuursport.Dit is Zafiro. Een leuke ruin van 16 jaar en 1,65m groot  Deze springgefokte kwpner staat te koop.
Hij heeft een heel verhaal.
Bij de eigenaars gefokt en grootgebracht, maar stil gezet wegens te weinig tijd. Toen  kreeg hij leuke vriendinnetjes die hem wilden bezig houden. Aangezien hij best eigenwijs is, was hij dat al snel beu en bokte iedereen van  zich af. Dan maar weer stilgezet.Ik heb dan in 2018 terug de  stap gezet om hem aan het werk te zetten omdat ik voor school een springpaard moest hebben. Dat ging goed tot  hij op de camion kwam en zichzelf over de scheiding gooide. Een hele revalidatie later, kregen we hem toch hier op stal. Hier wordt hij nu bezig gehouden, maar ook weer te weinig. Ik heb een ander paard om te springen op school en wil sowieso verder in de dressuur.Ondertussen is hij wel super flink. Bokt niet meer en probeert altijd goed op te letten. Hij is wel hevig en nog steeds eigenwijs. Dus we zoeken een ervaren en zelfzekere ruiter.
Zafiro is bij een consequente ruiter heel braaf, op stal, in de omgang, bij de hoefsmid en bij de dierenarts. Maar als hij voelt dat hij kan profiteren,  zal hij dat ook doen.
Nu zijn we dus op zoek naar iemand die hem een gouden thuis kan bieden waar hij zijn leven kan slijten. Wat nog een hele tijd zal zijn, want hij huppelt hier met mijn 3 jarige rond de wei alsof hij zelf nog maar zo oud is.Is sociaal naar andere paarden, maar heeft hier wel een dominante merrie die hem in toom houdt. 😊 hier staan ze met 3 altijd samen.
Hij wordt momenteel gereden en kan dus perfect getest worden. Hij wandelt ook mee de bossen in. Alleen (wordt hij wel eens zenuwachtig) of in groep. Daarom zou een eventingruiter ook niet slecht zijn. Heeft energie voor 5 paarden en kan dan nog volhouden puur op karakter.  Dus je kan van hem echt nog wel een sportpaard maken.Ideaal voor iemand die de sport in wil met een volwassen puber. 🤣🤣
Trailer laden gaat goed, maar sinds zijn ongeval heeft hij niet meer alleen op de camion gestaan. Hij gaat er wel flink mee op en af. Dus met een goed hengstenschot, zou dit perfect lukken.

Zafiro staat niet in de weg. Gaat enkel naar een goede thuis en wordt nu gewoon verder gereden, gewandeld en gesprongen.Aangezien het nu ook niet mogelijk is om hem te komen bezichtigen, kunnen er steeds filmpjes worden bezorgd op aanvraag.
Sinds hij hier staat ook netjes ontwormt, geënt en bij de hoefsmid geweest.
Heb je nog vragen mag je mij bellen, sms'en, mailen,....Ik ben niet de eigenaar! Wel de trainer en houder van het paard. Uiteindelijke beslissing van verkoop is voor de eigenaar... Ik kan jullie wel in contact brengen zodra er oprechte interesse is.
Goede thuis is belangrijker dan prijs!
Mvg Els
0472032168

Stamboom

Vader Quarabt Major Gompelhoeve
Vader van vader Major de la cour
v.v.v. Grand Veneur
m.v.v.
Moeder van vader Dumatra vd rietbeemden
v.m.v. Ferdigano
m.m.v.
Moeder Quriska
Vader van moeder Corrals Bond XX
v.v.m. Good Bond
m.v.m.
Moeder van moeder Turiska
v.m.m. Swap
m.m.m.