We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een zeer mooi en royaal ontwikkeld paard. Die zijn verrichting heel mooi opbouwde en zich keer op keer bleef door ontwikkelen. En lijkt er qua vermogen alles in te hebben. Zeker toen de lat hoger gelegd werd kwamen zijn echte spring kwaliteiten en enorme motor het best tot zijn recht. In zijn stam zien we dat terug bij Play it Again en Hallo Hallo. Die als broers van zijn grootmoeder zelf met succes in het 1m60 presteerden. Dit powerhouse is al perfect zadelmak. En klaar om zijn eerste officiële parcoursen rond te gaan springen.   Panthera Pardus ADC is goed aangereden en klaar om uitgebracht te worden op concours.

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie: info@horsesales.auction

Stamboom

Vader Grand Slam VDL
Vader van vader Cardento
v.v.v. Capitol I
m.v.v. B-Estelle
Moeder van vader Wonder A.S.
v.m.v. Heartbreaker
m.m.v. Sonette
Moeder Dessa Bella
Vader van moeder Phin Phin
v.v.m. Chin Chin
m.v.m. Miss Abdullah T
Moeder van moeder Odessa Bella
v.m.m. Voltaire
m.m.m. Sophia Bella