We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Montpellier v.Dallas x Goodtimes

´De gretigheid om barrages te winnen´

Een geboren winnaar. En een prachtige verpakking. Waar sommige paarden wat onder de indruk waren van de entourage ging bij Montpellier de knop om. Hij snelde gretig door het lijntje. Maar wel in een manier die tot de verbeelding sprak. Mooi door de schouder. En achter fraai afwerkend. Een opvallend paard. Wiens halfbroer Bonanza in het 1m50 springt. Zijn moeder is de zus van meerdere 1m50 springpaarden. Waaronder de KWPN gekeurde hengst Hattrick. Zijn grootmoeder kan als halfzus van de KWPN hengst Furore soortgelijke papieren overleggen.   

Montpellier is zadelmak.

Ieder paard is ter plaatse klinisch nagezien door onze dierenarts. De documentatie hiervan is onder documenten toegevoegd bij het betreffend lot. Hier vindt u ook de röntgen foto’s van het betreffend paard. Voor vragen hierover of de bevindingen van onze dierenarts zijn we telefonisch of per whatsapp bereikbaar.

Gratis registreren via: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Dallas VDL
Vader van vader Douglas
v.v.v. Darco
m.v.v. Fiona M
Moeder van vader Wonder AS
v.m.v. Heartbreaker
m.m.v. Sonette
Moeder Syloma
Vader van moeder Goodtimes
v.v.m. Nimmerdor
m.v.m. Zigeunerin
Moeder van moeder Bijloma
v.m.m. Ronald
m.m.m. Sjaloma