We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Sky Look ter Leydonck v. Matisse x Lucky Luke

‘Laat u door de looks verleiden’

Sky Look is het perfecte plaatje. En één blik is soms voldoende om verliefd te worden. En dat kan op deze ruwe diamant. Want hoewel hij eigenlijk pas voor de tweede keer een sprong pakte groeide hij in zijn verrichting. Het moet allemaal nog wat gepolijst worden. Maar er is toch niets leuker dan met een mooi jong, gezond en fris paard aan de slag te gaan. Die eigenlijk pas net zijn geboortegrond verlaten heeft. Voor de liefhebbers van pedigrees. De moeder van deze Sky Look is de zus van twee gekeurde hengsten.    

Ieder paard is ter plaatse klinisch nagezien door onze dierenarts. De documentatie hiervan is onder documenten toegevoegd bij het betreffend lot. Hier vindt u ook de röntgen foto’s van het betreffend paard. Voor vragen hierover of de bevindingen van onze dierenarts zijn we telefonisch of per whatsapp bereikbaar.

Gratis registreren via: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Matisse de Mariposa
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v. Le tot de Semilly
m.v.v. Venise de Cresles
Moeder van vader Inabelle de Mariposa
v.m.v. Stakkato
m.m.v. Adelne
Moeder Look at her
Vader van moeder Lucky Luke
v.v.m. Lacapo
m.v.m. Latina
Moeder van moeder Ariette
v.m.m. Capriccio
m.m.m. Prioschka