We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VERKOCHT!
De pony is een 5 jarige merrie van 1.47m hoog (officieel gemeten). Ze is makkelijk te rijden en beschikt over veel spring kwaliteit. Ze helpt de ruiter, springt altijd en kijkt zelf naar de juiste afstand. Ze heeft wedstrijd ervaring tot 0,90cm, wanneer we weer wedstrijden mogen rijden zal ze worden uitgebracht in de 1m rubriek (maximale hoogte voor haar leeftijd). Tijdens trainingen thuis en trainingen op een ander terrein heeft ze al enkele 105-110 parcoursen gesprongen. 

In week 21 wordt de pony in de klasse D-M gestart tijdens een trainingswedstrijd. 

Recent heeft er een jong meisje, die 2 jaar geleden voor het laatst een paar lesjes heeft gehad op de manege, op de pony gereden. Pony was braaf, maar we zien haar liever bij een iets ervarenere ruiter. 

Het is zeker een pony met een mooie toekomt voor zich en met de juiste ruiter en opleiding heeft de pony zeker potentie voor het hogere werk. Pony valt in de hogere prijsklasse! 

Pony wordt verkocht vanwege geen interesse van jongste ruiter. Er is geen haast bij de verkoop. Pony wordt goed doorgetraind en ook weer terug uitgebracht op wedstrijden als dit weer toegestaan is.

Bezichtigingen zijn mogelijk.
Neem gerust contact op voor meer informatie en video's.
Nieuwe springvideo's aanwezig van een volledig parcours op vreemd terrein. 

Stamboom

Vader Sold
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.