We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met de nafok van Tangelo van de Zuuthoeve zit u altijd safe. Stuk voor stuk zijn het fijne meewerkende paarden. Die naast een goed karakter een evenwichtige manier van springen tonen. Mooi in de manieren. Met een natuurlijk overzicht. En gezien zijn referenties op het hoogste niveau ook meekunnen met de absolute topsport. Wat dat betreft sluit dit veilingitem mooi aan in dat rijtje. Rubi Eleva is een modern springpaard met scherpe en een goede manier van springen. Er liggen hier kansen om dit modern springpaard met de gewaardeerde genen van Tangelo van de Zuuthoeve aan u stal te verzekeren. 

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.Voor meer informatie: info@horsesales.auctio

Stamboom

Vader Tangelo van de Zuuthoeve
Vader van vader Narcos II
v.v.v. Fair Play III
m.v.v. Gemini
Moeder van vader Olympia van de Krekebeke
v.m.v. Laudanum XX
m.m.v. Racyona Z
Moeder Eleva
Vader van moeder Zapatero
v.v.m. Chin Chin
m.v.m. Manieta
Moeder van moeder Zapatero VDL
v.m.m. Kojak
m.m.m. Geleva