We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij hebben hem! Deze Time To Take Off is één van de absolute visitekaartjes van deze collectie. Olympiade hengst Emerald gepaard aan 1m60 winnares Take Off. Op haar palmares staan onder meer Grand Prix overwinningen in Spruce Meadows, Parijs, Salzburg, Wellington en Caen. En het bijzondere feit wil dat in dit geval zowel de moeder (Take Off), grootmoeder (Odile) als overgrootmoeder (Hanneke) allen zelf op 1m60 niveau presteerden. De kans om iets unieks in handen te krijgen. Waarbij genetisch gezien alle 1m60 lichten op groen staan.

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.Voor meer informatie: info@horsesales.auctio

Stamboom

Vader Emerald
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v. Le tot de Semilly
m.v.v. Venise des Cresles
Moeder van vader Carthina Z
v.m.v. Carthago
m.m.v. Tanagra's van het Darohof
Moeder Take Off
Vader van moeder Numero Uno
v.v.m. Libero H
m.v.m. Jolanda
Moeder van moeder Odile
v.m.m. Indoctro
m.m.m. Hanneke