We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Emminente is een 11-jarige elite merrie met een vriendelijk karakter en veel uitstraling. Ze heeft alle predicaten met glans gehaald. Ze is makkelijk in de omgang en heeft geen stal gebreken. Ze is volledig springen gefokt met top verervers in de bloedlijn (Van Gogh x Indoctro x Jus de Pommes). Zoals meerdere nakomelingen van Van Gogh heeft ze veel dressuuraanleg. Tijdens haar sportcarrière is ze dressuur Z2 geklasseerd, springen L. Na sportcarrière heeft ze ons vier talentvolle veulens gebracht. Ze wordt telkens na de 1e inseminatie drachtig. Haar oudste nakomeling is een 3-jarig fijn te rijden springpaard van Arezzo. Vanwege dressuuraanleg van de merrie zijn de overige veulens in de dressuurrichting gefokt (Ferdeaux, Just Wimphof en Hometown).

Emminente is niet meer geschikt voor de sport vanwege een peesblessure (RA), daarom bieden we haar te koop aan als fokmerrie. Het Hometown veulen heeft ze nu aan de voet. Deze is eveneens te koop.

Stamboom

Vader Van Gogh
keur
Vader van vader Numero Uno
pref.
v.v.v. Linero H
pref.
m.v.v. Jolanda
keur
Moeder van vader Movera
pref. prest.
v.m.v. Bernstein
m.m.v. Govera
ster, pref.
Moeder Uminente
ster
Vader van moeder Indoctro
pref.
v.v.m. Capitol I
m.v.m. Vanessa VII H
Moeder van moeder Pominente
keur
v.m.m. Jus de Pomme
Keur
m.m.m. Jenente
ster