We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Dy-anne, Annie,

Annie is een lieve, vrolijke, zachtaardige, sensibele en soms wat eigenwijze :) 9 jarige Tinker. Door tijdgebrek wordt het steeds lastiger om Annie te voorzien van dat wat zij echt nodig heeft en wat ik haar kan bieden. Annie staat te koop en mijn streven is iemand vinden waar een waar we beiden een goede klik bij hebben.

Annie komt van de Tinkerstal MC cloud.Hier heeft zij een basis meegekregen w.b.t rijden etc. Ook heeft Annie in de afgelopen jaren Parelli en Academisch grondwerk meegekregen. Een overheerlijke poetsbeurt of knuffelbeurt is iets waar Annie enorm van geniet.
Haar stokmaat in 1.45meter, een "klein" volwassene (max 70 KG) zou voor Annie een fijne match kunnen zijn. Annie is misschien geen dressuurtopper maar wel een levensgenieter! Op stalling in het midden van het bos is zij regelmatig buiten geweest, langs de weg vergt nog wat enige oefening.

Voor vragen stuur gerust een bericht!
(zowel handelaren als maneges hoeven niet te reageren)

Groet,

Hanna

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.