We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze interessant gefokte 3 jarige merrie is door ons aangekocht als veulen en veilig in onze eigen opfok opgegroeid in kudde. Ze is dit voorjaar rustig aan zadelmak gemaakt bij ons door ons eigen team. Ze toont 3 sterke mechanische gangen, veel knie actie, een zeer ruime stap en veel potentie voor verzameling. Haar karakter is wat sensibel maar verder erg braaf en lief in de hand en onder het zadel. Echt een paard voor de toekomst! Filmpjes van longeren en rijden aanwezig. (Prijsklasse >20.000)

Je bent ondanks de omstandigheden van Corona, van harte welkom om het paard te komen bekijken en proberen met alle ruimte voor de huidige maatregelen, alleen zullen we geen handen schudden! Let op! We zijn gevestigd in Duitsland, zo'n 30 minuten over de grens. Heb je serieuze interesse, stuur mij dan een berichtje op Whats'app +31618521667

Stamboom

Vader Grey Flanell
Vader van vader Gribaldi
v.v.v. Kostolany
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Clavecimbel
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Jazz
v.v.m. Cocktail
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. De Niro
m.m.m.