We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

-          Thunderboy Van ’T Laar Z: 5- jarige BWP gekeurde hengst Thunder x Contendro I o   The man of the hour: Thunderboy Van ’T Laar Z. Met grote trots stellen we hem aan u voor want hij is de eerste hengst die BWP gekeurd is die wij de wereld mogen insturen. Een enthousiaste, opgewekte en imposante hengst, zoals het hoort. Wanneer het op springen aankomt, lijkt het wel zijn passie te zijn. Elke sprong neemt hij met een fantastische marge. Capaciteiten genoeg dus. Dit zou wel eens kunnen komen omdat zijn moeder de halfzus is van onze Acrobat Van ’T Laar (1m60). Acrobat werd ook bij ons gekweekt en wist in 2016 zomaar eventjes gekwalificeerd te worden voor de olympische spelen in Rio! Een beloftevolle stam dus.  
Thunderboy heeft meegedaan aan de cyclus 2020 en had 6x 0 gesprongen. alsook aan BK mee geselecteerd en goed gepresteerd. Word nu klaargestoomd voor de cyclus en BK 2021!! prijs Thunderboy , hogere prijsklasse. video's via Whatsapp opvragen aub. 

Sperma op bestelling bij Fattoria Freijzer
www.fattoriafreijzer.be 
tel 0032 0 484265109
info@fattoriafreijzer.be


Stamboom

Vader thunder van de zuuthoeve
Vader van vader argentinus
v.v.v. aagentan I
m.v.v. Dorle
Moeder van vader jura van st maarten
v.m.v. Nimmerdor
m.m.v. Landlady
Moeder contrendra Z
Vader van moeder contendro
v.v.m. contender
m.v.m. Bravo
Moeder van moeder Kortine
v.m.m. Cor de la Bryere
m.m.m. Anja III