We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze 3 jarige ruin is door ons aangekocht als veulen en hier opgefokt in de kudde. Dit voorjaar is hij rustig aan zijn training begonnen en zadelmak gemaakt. (Filmpje van Februari, net onder het zadel) Het paard toont 3 supergangen en heeft een super makkelijk en braaf karakter. Zoek je een jong, gezond en goed bewegend paard waar je succesvol mee wedstrijden kunt gaan rijden in de toekomst maar die ook ontzettend lief en relaxed in het hoofd is, die met je wilt werken en altijd ze best doet dan is deze 3 jarige echt een aanrader!

Je bent ondanks de omstandigheden van Corona, van harte welkom om het paard te komen bekijken en proberen met alle ruimte voor de huidige maatregelen, alleen zullen we geen handen schudden! Let op! We zijn gevestigd in Duitsland, zo'n 30 minuten over de grens. Heb je serieuze interesse, stuur mij dan een berichtje op Whats'app +31618521667 (Prijsklasse >20.000)

Stamboom

Vader Buckingham
Vader van vader Bordeaux
v.v.v. United
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Rousseau
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Conteur
v.v.m. Contender
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Londonderry
m.m.m.