We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

No Fear

I’m Perfect STH x Montecristo x Metall x Zadok
Hengst, geboren 9-5-2018, stokmaat +/- 1.66M.

I’m Perfect STH is een zoon van de naar Denemarken verkochte KWPN kampioenhengst Blue Hors Zack. Blue hors zack komt uit in de Grand Prix dresssuur en is daarnaast een van de meest succesvolle fokhengsten in Denemarken.

Moeder Wabiola L is een Elite, IBOP (dr) merrie die afstamt van de Grand Prix hengst Montecristo. Zij bracht van Lord Loxley een internationaal int-1 dressuurpaard onder Vicky Thompson Winfield (GBR). Ook bracht ze het voor het KWPN verrichtingsonderzoek aangewezen lichte tour paard Hashtag (v. Cachet). Overgrootmoeder Rabiola (v. Metall x Zadok) werd 3de geplaatst op de NMK in 2001. Hierna werd ze verkocht aan Iron Spring Farm (USA) van Mary Alice Malone. In Devon heeft ze menig fokkerijtitels op haar naam staan en won de merrie de overalltitel. Rabiola is ook de moeder van het internationaal Grand Prix –U25 paard Vabiola L (v. Idocus).

De opvallend getekende No Fear beschikt over een mooie opwaartse houding en goede actieve bewegingstechniek. Hij is bekend met longeren en lijkt een goede instelling te hebben.

Meer informatie:
pplus.auction

No Fear wordt tijdens de aankomende Performance Plus Online Auction geveild van 22 t/m 25 januari 2021

Stamboom

Vader I'm Perfect
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Montecristo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Ferro
m.m.m.